No images
Artikel indeks
Dagbog
År 2000
År 2001
År 2002
År 2003
År 2004
År 2005
År 2006
År 2007
År 2008
År 2009
År 2010
År 2011
År 2012
År 2013
År 2014
År 2015
År 2016
År 2017
År 2018
År 2019
År 2020
Alle sider

Tur nummer 107
19-20 april 2013


Pede er erklæret rask men påbegynder nu 21 uger på kemo
Vi kører fredag morgen klokken 8
Har pakket en havebænk, nye radiatorer og et gammelt anlæg doneret af gert holgaard fra lo skolen. 
Vi har nye vandfiltre og diverse musefælder med op i bilen.
Ny radiator monteret i køkkene, vandhane i køkkenet smadret pga frost. Hele huset rengjort for mus.
Malet dørtrin. Ordnet haven, skåret stauter ned og stor træstamme der var knækket er fjernet. Fjernet småsten og fandt store kampesten foran verandaen. Hvide bænke sat foran veranda og ny havebænk monteret. Ny elkedel, ny dvd spiller og monteret ny radiator på 1 sal og gammelt bo anlæg er monteret inkl højtalere. Har været på lossepladsen, vindue på 1 sal er malet og badeværelse paneler. Blandingsbatteri i badeværelse er i stykker, skal laves af ekenas rør.
Kommode i værelse malet og billeder hængt op. Alle skunke rengjort gamle tæpper og dyner smidt ud.
Møde med smålandshusservice der står for at passe huset og slå græs.

Tur nummer 108
8-12 maj 2013

Afgang onsdag 8 maj 2013 kl.16
I en godt pakket caddy.
Peter har foræret os en ny plæneklipper.
Vi stopper på max og spiser burger.
Ankommer til huset 19.15
Pakker ud.
I huset er installeret nyt blandingsbatteri i køkkenet og i badeværelset. Carl august skyder med lufpistol og gevær.
Vi lytter til god musik, har medbragt alle cd'er hjemmefra jernbanealle
Torsdag 9 maj
Fille og christian og ungerne ankommer kl 1 vi spiser frokost ude i solen og så gik christian igang med at skære træer ned og vi rev i hele området. Syren buske blev beskåret. Ungerne hjalp til og lavede bål. Vi spiste kylling i karry og hyggede i køkkenet.
Fredag 10 maj vi fælder flere træer og går en lang tur. Vi køre til melby og ror ud i båden og køre så til vetlanda for at køre go cart - nu lavet vi aftensmad vi skal have mexicanske pandekager.
Vi drikker god portvin og nyder det dejlige vejr.
Alle syrener er klippet ned og det meste af haven er revet.
Lørdag 11 maj.  Vi står op og spiser dejlig morgenmad og alle knokler videre med det store haveprojekt. Kl 11 køre august og mic til eksjø for at kigge på atv'er vi køber is til alle og kommer hjem til en dejlig frokost. Klokken 15 kører familien aalbæk hjem efter en hyggelig weekend.
Vi ser james bond film og hygger i stuen lørdag aften og søndag morgen kører vi hjem til dk.

Tur nummer 109
17-20 maj 2013


Afgang fredag den 17 maj ifob med pinseferien.
Vi tager færgen k.l 15 sammen med peter berthelsen, merethe og peter lagoni. De kører i volvoen. Vi kører i caddyen sammen med os alle undtaget august der er på pinsecup med fodboldholdet. Carl har sin gamle ven silius med. I bilen er der to nyrenoverede vinduer som pede har lavet samt en gasflaske lidt maling og andre småting til huset. Vi stopper på max og spiser is. Ankommer til huset 18.20.
Vi spiser dejlig aftensmad glaseret skinke og nyder varmen på 28 grader. Vi går i seng omkring kl. 23
Lørdag 18. maj
Slår græs og får styr på alle de rengøringsmidler vi har fået af lars leman og eva efter de har boet en uge i huset. Vi tager en tur til eksjø og ender på lennarts konditori. Eftermiddagen går med styrt regn hvor anna og michael tager tøjet af og løber i regnen. Vi ser melodi grand prix og danmark vinder det internationale grand prix for 2 gang med sangen tear drops.
Søndag kørte vi på loppemarked hos den mærkelige mand, grillede tidligt, spillede bezzerwizzer, ordnede lågerne så de igen kan åbne og fik flyttet postkassen. Vi besluttede at det gamle hus skal rives ned og der skal bygges en terasse og friser på huset færdiggøres. Vi så marie krøyer filmen. Pede får monteret et vindue der kan åbne i det gule værelse. Vi kører hjem mandag klokken 11.00 og stopper i city gross. Er hjemme kl. 15 og kører direkte ind i parken for at se fck blive danmarks mestre.

Tur nummer 110
6 - 13 juli 2013

Afgang lørdag 6.juli kl 9.00
Caddyen er udstyret med trailer og helt fyldt op med tre nye vinduer, 2 til toilettet og et til 1.salen - mu kan vinduerne åbne 3. steder i huset .
Vi medtog også en sort  lænestol.
I traileren  Havde vi også pakket et  gammelt b&o sort tv. Mille og peter slott med familie var i huset da vi ankom. Pede kom omkring kl 15, han kom direkte fra skagen og sejlede fra Frederikshavn til Jønkoping.

Søndag 7. juli 2013
Peter og mille kørte klokken 10 og vi andre hyggede i huset, traileren havde fået et defekt kugleleje så det skulle repareres - pris 1600 hos mekonomen.

Søndag eftermiddag ankom meyendorff med sine dejlige børn, noah, soah og jasmin.
Vi spiste mad udendørs vejret var helt fantastisk.
Ungerne lejede med vand, spillede bold og lå i de nye hængekøjer.

Mandag 8 juli
Pede og jeg monterer to nye vinduer i badeværelset så nu kan vinduet åbne.
Vi monterede også et vindue der kan åbne på første salen

Tirsdag 9. juli
Vi kører allesammen en tur til eksjø og bader nede ved melby sø - nic spiller fodbold med drengene

Onsdag 10 juli, pede kører hjem da han skal til jazz på den sorte diamant, det er dårligt vejr så vi feder den hele dagen med film og vi får monteret fjernsyn nr 2 med en video afspiller.

Torsdag 11. juli nic og familien kører hjem vi andre tager til Vetlanda og shopper og kører go cart og segway. Hæver 1500 kr som bliver afregnet med havemanden.
Vi henter en slagbænk som kim og Line har købt til 1000 kr. Nede hos tis i buks loppis manden. Vi bader igen i melby sø

Fredag 12. july, gas komfuret er gået i stykker så vi bestiller et nyt cylinda til 4000 kr. Og får det installeret - problemer med størrelsen på sikringerne skal opgraderes til 13amp så lige nu er det kun to kogeplader der virker. Vores elektriker kigger forbi.
Fredag aften klokken 17 fortæller jeg ollie 13, carl 13, august 10 om vores kommende byggeplaner. Vi vil rive kanappen ned på bagsiden af huset og isætte en ny dør og lave en ny terasse. Drengene går amok med økser og koben og da klokken er 22.00
Har alle i huset hjulpet til med at slæbe brædder væk og det hele er revet ned.
Tusind tak for en fed uge med massere sol

Lørdag d.13 april vi gør rent i hele huset for pakket traileren med slagbænk, gasflasker, skrald og gamle sofa puder og et gammelt gas komfur - stopper ved lossepladsen. Vi når
Færgen kl.15.15 og tager ud på risteriet for at sige tak for en god tur og drikke en kop kaffe.

Tur nummer 111
11.15. september 2013

Afgang onsdag den 11.sep 2013  kl 16.15 i Caddy sammen med peter Berthelsen. Bilen er fyldt til randen med trikkers værktøj og to stole som louise har foræret os. Vi ankommer til en meget velslået græsplæne lidt over syv. Bilen bliver pakket ud og vi spiser pølser og kartoffel salat. Klokken 9.30 ligger vi i vores senge.
Torsdag 12 september 2013 - Berthelsen og jeg spiser morgenmad og går igang med at lave et kæmpe bål - alle brædder fra baghuset brændes af.
Jeg går igang med at nedlægge den gamle sten trappe med hammer og mejsel - smider en del af betonen ned i brønden og stenene ligger jeg ned på stengærdet ved dasset.
Omkring kl 12 ankommer trikker, Olsen og peter lagoni. Vi laver en dejlig frokost og så går arbejdet igang med at få lavet en ny terasse på bagsiden af huset. Bredde 6 meter dybde 4 meter inkl en meget flot trappe. Omkring klokken 16 ankommer martin montell, Lars leman og christian Aalbæk så er vi 8 mand samlet. Der bliver gået til den og nye friser til huset bliver skåret, peter pudser. Den store ovn op inde i stuen, en væg i det blå værelse bliver renset for gammel tapet.
Klokken 19 går vi til bords og spiser store amerikanske bøffer fra konventum en helt fantastisk oplevelse. Vi snakker og hygger i køkkenet og går i seng ved midnat.
Fredag 13 september 2013 - vi spiser dejlige nybagte boller som Olsen har produceret - jeg kører til trælasten i vetlanda for at købe brædder der mangler til terassen. Hele fredagen bliver der knoklet på terassen, og vi nyder en dejlig frokost ude foran huset. Pede pudser og der bliver malet og produceret friser. Michael kravler op på taget og kigger på skorstenen. Vi spiser dejlig karry gryde som fie har lavet og tærte fra konventum. Lars leman underholder på sin guitar.
Lørdag 14 september
Vi nyder igen hjemmebagte boller og Berthelsen og jeg henter flere brædder. Vi låner trailer på trælasten. Vi taler med en nabo og låner en motorsav. Aalbæk fælder stort kirsebær træ samt fem andre træer på bagsiden af huset. Naboen kommer med sin traktor og flæber træ stammerne samt grene væk fra grunden. Det giver fantastisk lys på terrassen. Midt på dagen er terassen færdig og trikker, Olsen, og montell går igang med at beklæde bagsiden af huset med træ. Alt er færdigt klokken 20 og vi spiser dejlige hakkebøffer med bløde løg og rodfrugter a la Lars lemann. Is til dessert.
Søndag 15 september
Bil 1og 2 kører efter morgenmaden. Lars bliver tilbage og maler hele bagsiden af huset på trods af en nyligt indsat knæ protese. Berthelsen og jeg rydder op i huset . Vi kører hjem klokken 12 godt trætte men en fantastisk dejlig weekend.

Fakta vedr. Arbejdsweekend.
Sverige arbejds weekend
12-15 september 2013

Afgang torsdag kl 7.00 fra helsingør alternativt onsdag sidst på dagen.

Bil nr. 1 - michael lagoni
Bin nr. 2 Lars lemann
Bil nr. 3 peter lagoni

Peter b.           40816664
Peter lagoni  2115 78 83
Torsdag morgen Trikker      22745139
Lagoni      20213083

Aalbæk 51574438
Leman  21 72 05 76 torsdag eftermiddag
Montell 41 86 93 66 torsdag eftermiddag

Ny glasdør indsættes
Terasse bygges mange sten i undergrund

Tag færdiggøres ( tømrer)
Friser udskæres med kaninpik

Træ brændes af Berthelsen
Pejs pudses op . Lagoni

Lagoni  2 gryderetter aftensmad
lagoni senior - 1 gryderet aftensmad
Berthelsen  frokost
Trikker frokost
Lars leman  morgenmad
Aalbæk  morgenmad
Olsen ( deltager måske)

I må koordinere hvem der medbringer hvad. Se Tlf liste længere nede i mailen.

Alle tager drikkevarer med
Til eget behov.

Tur nummer 112
November 2013.

Jeg kører op med døren til huset og ligge den i Entreen så kan den ligge der hele vinteren.

Huset lukkes ned, tæmmer vand af og sørger for at alle vand installationer er tømt for vand.

Kører forbi skovfogeden og giver ham en stor æske chokolade som tak for hans store hjælp med fældning af træer i baghaven.

Jeg kører hjem igen samme dag. 
plants